Ezt keresed?

Ezt keresed?

Heti Komment

A hét eseményei kommentezve...

Cuccok

web stats

Ezt keresed?

Licenc

Creative Commons Licenc

Ami jár az jár... (?!)

2013.08.09. 11:13 | slamx | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kormány állam

Már 311 állami vezetőnek jár soron kívüli, ingyenes, kiemelt szintű kórházi ellátás a Honvédkórházban vagy a SOTE-n. (forrás: index.hu )

A külön fürdőszobás, televíziós és légkondicionálóval ellátott szobákhoz természetesen külön személyzet és bármikor, soron kívüli orvosi vizsgálat is jár.

Tegye mindenki a szívére a kezét és mondja meg: Ha Ő kapna ilyen ellátást, nem érezné úgy, hogy a magyar egészségügy végre világszínvonalon teljesít?

korház.jpg (A kép illusztráció)

Vajon tényleg jó, ha a felső vezetőink olyan előjogokat ítélnek meg maguknak, amelyekkel mind drasztikusabban szakadnak el azon tömegektől, akik oda juttatták őket ahol vannak?

Hihető-e, hogy a hétköznapi emberek életétől teljesen elszakadó vezetők tényleg olyan törvényeket alkotnak, melyek a tömegeknek kedveznek? Hogy a tökéletesen felszerelt kórházi szobájukból látják a magyar egészségügy problémáit?

...és a végső kérdés: Miért van erre szükség? Miért kell a luxuskórházi ellátások szintjét szinte végtelen mértékben kiterjeszteni az állami felsővezetők körében?


Miért?!

Miközben adott személyek évről évre nem csak bérnövekedés, de a milliós jutalmaik és az állam által preferált és ezáltal prosperáló vállalkozásaikon keresztül is egyre több pénzt visznek haza!

És ha mindez nem volna elég, még az egykulcsos személyi jövedelemadó által is havi szinten átlag 120.000-380.000Ft-tal több kerül a családi malacperselybe!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr205453425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása