Ezt keresed?

Ezt keresed?

Heti Komment

A hét eseményei kommentezve...

Cuccok

web stats

Ezt keresed?

Licenc

Creative Commons Licenc

Spam-mel a Magyar Nemzetért!

2008.04.13. 22:17 | slamx | Szólj hozzá!

Címkék: politika

...avagy újra spam-el a Magyar Nemzetért Mozgalom!:(

Az első spam-et március 18-án volt szerencsém megkapni tőlük. Én, mint "Bajtárs", mint "Honfitárs", mint jóérzésű "Magyar Ember".
Így nagybetűkkel, Magyar Ember.
...mert gondolom aki nem csatlakozik, az egyrészt nem magyar, másrészt nem nagybetűs Ember.
Fura világban élünk.
A szemét politika gondolatok levélszemétként (spam) terjednek....:(

Ma újra jött egy spam, magától Balogh Bélától, a mozgalom (bocsánat, Mozgalom!) elnökétől.
Íme:

Kedves Honfitársak.

 

Tisztelettel és szeretettel meghívunk a Magyar Nemzetért Mozgalom, a Magyarországért Párt által szervezett, de más társadalmi szervezetek által is támogatott 

 

Összefogás Magyarországért

 

című, „Rendszerváltás” után, elitváltás előtt alcímű Országos Konferenciára 2008.május 03-án 10 órai kezdettel a Magyarok Házába.

 

Amennyiben szeretnél felszólalni 10-15 perc időtartamban, azt kérlek időben jelezd email-ben, A mellékelt jelentkezési lapot is szíveskedj visszaküldeni.

 

A Konferencián többek között Drábik János:" Létbiztonság és harmónia program ismertetése. Pénz és nemzetpolitika - valamint: Magyaródy Szabolcs Kanada: -  Mit tesznek a haza érdekében a nyugati magyarok? -  Hogyan nyerhetünk - veszthetünk választásokat? - Dr. Bakos Batu: Jogfolytonosság helyreállításának lépései - Takács András: Nemzeti összefogás politikai és szervezéstechnikai megoldásai - Kállai Eszter: Szépen emberül Alapítvány: Felelős felnőtt magyar  „szépen emberül”   címmel tartanak előadást más neves személyiségek mellett. Moderátorok: Balogh Béla, Bóna Mária Ilona. A Konferencia alatt: Elismerések, oklevelek - Kossuth-tér emléklapok átadása.

 

A Konferenciát eltérően más hasonló konferenciáktól kötetlen formában kívánjuk megvalósítani. Ez azt jelenti, hogy különös figyelmet szentelünk az ismerkedésre, kötetlen beszélgetésekre. A résztvevőknek "ingyenesen" italt és szendvicset szolgálunk fel.

 

Kérjük a szervezetek külön jelentkezését, hogy a Konferenciát az adott napon együtt vezethessük egyenrangú partnerként és a Kossuth téri oklevelek átadása is, amellyel elismerjük honfitársaink munkáját, együtt történhessen.

 

Részletes programot a későbbiekben honlapunkon: ( www.magyarnemzetertmozgalo.hu ) ismertetünk.

 

Honfitársi üdvözlettel:

 

Balogh Béla elnök

Érd
Magyar Nemzetért Mozgalom

 

Takács András elnök
Magyarországért Párt

 

Bóna Mária Ilona közíró
Magyar Nemzetért Mozgalom

 

Kamarás Gergely elnökhelyettes
Magyar Nemzetért Mozgalom


Vélhetőleg, mert a korábbi felhívásra nem jeleztem vissza, így elvesztettem a Bajtárs megszólítást és már nem vagyok Magyar Ember sem.:(

Vajon meddig kell még hallgatnom, hogy Béla Bajtárs (csupanagybetűvel MAGYAR EMBER) is elveszítsen valamit?!
...mondjuk az emailcímemet.;)

A bejegyzés trackback címe:

https://hetikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr48424307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása