Ezt keresed?

Ezt keresed?

Heti Komment

A hét eseményei kommentezve...

Cuccok

web stats

Ezt keresed?

Licenc

Creative Commons Licenc

Gyurcsány kém? Orbán ügynök?!

2008.09.09. 21:22 | slamx | Szólj hozzá!

Címkék: politika orbán gyurcsány sárdobálás

Mér nem emlékszem, hogy melyik régi amerikai vígjátékban volt az a jelenet, amikor pár civilnek próbált okítani egy kormányügynök, mert be kellett őket vonni egy titkos akcióba. (Természetesen a CIA legjobbjai mellett X család férfi és női tagjaira is szüksége volt a hazának!;))

Szegény háziasszonynak hiába próbált a kormányhivatalnok pár fontos infót a fejébe verni valahogy az mindig eltévesztette, hogy ki az ügynök és ki a kém.

Mert ugyebár a hazát védők azok ügynökök, jók és jót cselekszenek. Az ellenség oldalán pedig nincsenek ügynökök, ott kéremszépen kémek vannak! Még, hogy egyformák lennének csak azért, mert ugyanazt csinálják a másik oldalon?! Rágalom! A kém gonosz és aljas, mindig valami sunyiságon töri a fejét!

Szóval kém és ügynök. Ugyanazt csinálják, ugyanúgy csinálják, de a "hazai" oldalon mindig ügynökök lesznek, a másikon pedig kémek.

Miért is írtam le mindezt? Nos, nézem a híreket és valahogy ez jutott eszembe a legújabb cécó kapcsán.

Interpellációt nyújt be a jövő héten Veres János pénzügyminiszterhez Szabó Zoltán szocialista képviselő, hogy választ kapjon több kérdésre a Kaya Ibrahim néven elhíresült ügyről. Az MSZP-s politikus keddi sajtótájékoztatóján elmondta, több kérdés is felvetődik, például az, mi szüksége volt a Fidesz legfőbb vezetéséhez köthető személyekből alkotott gazdasági érdekhálózatnak arra, hogy közel száz vállalkozást alapítsanak? Kérdés az is, hogy mit csináltak ezek a cégek? - tette hozzá Szabó Zoltán. A politikus szerint ha az akkoriban 400 millió forintosra becsült köztartozás a bérek után be nem fizetett munkáltatói járulékokból jön össze, akkor 1,2 milliárd forintnál nagyobb bért kellett kifizetni. http://mti.hu/cikk/306266/

Nem is késett túl sokat a Fidesz válasza, miszerint a lassan közeledő EP választások kapcsán az országot rombadöntő MSZP, hogy pozícióit erősítse már most megkezdte a sárdobálást...

 Sárdobálás?! Jesszusom! Ha valaki azt mondja, hogy Gyurcsány hazudott amikor a vizitdíj kapcsán belevágta Orbán képébe, hogy nem lesz és lett, akkor az sárdobálás? Ugye, hogy nem? Akkor az, hogy Schlecht Csaba a nagyjából 400 milliós köztartozással rendelkező vállalkozásait "eladta" egy török kamionsofőrnek, miért lenne az?! Akkoriban ez így működött. Aki pedig azt állítja, hogy nem, az hazudik!

Miért vagyok ebben ennyire biztos? Mert a közvetlen környezetemben is volt ilyen. Kicsiben. Nem 400 millióról volt szó, ha nem csak egyről. Kis, "halott" vidéki Bt, köztartozással. Aztán jött a telefon a nagy Pestről, hogy most van egy kiskapu, most kell lépni! Minden le volt zsírozva. Pesten már várt minket a másik Bt tag aki szintúgy szabadulni akart a tartozásától.

Az ügyvéd 150.000Ft-ot kért kp és fejenként. 1 órát kellett várni egy kis iroda előterében. Dög unalom. Aztán bementek az irodába, gyors aláírás, majd újra várakozás, mert még nem érkezett meg a másik fél, de egyszer csak betoppant egy szakadt, borostás fickó. Volt vele egy tolmács is, mert csak románul beszélt. Bement Ő is az irodába és onnantól kezdve a Bt már az övé volt, minden tartozásával együtt. Szerencsétlen. Talán kapott egy 10-est...

Mindez így lehetett ennél a Schlecht gyereknél is. Persze én nem voltam ott, de komoly összeget tennék rá.

De nem, még sem! A Fidesz megmondta, hogy ez csak sárdobálás! Az MSZP ködösít, hogy a ködben ellophassa az országot... (Ami részben igaz is. Már mint az, hogy ellopja. A ködösítést pedig a Fidesz csinálja...)

Szóval akkor ez a Schlecht most kém vagy ügynök? Vagy itt is csak úgy van, mint a filmben? Attól függ, melyik oldalról nézzük a dolgot?

...és mi van, ha innen Magyarországról nézzük a dolgot?

Te hiszed, hogy Gyurcsány csak is "kém" lehet és Orbán mindig "ügynököt" játszik?!

Ha igen, talán butább vagy, mint gondolod...:(

A bejegyzés trackback címe:

https://hetikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr17656175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása